Dritt dag..

Idag va jo fyste dag på jobb etter å ha vert sjuk.. Eg liker jo å gå på jobb men, altså dette var rett og slett ein dårlig dag.. 
Dagen min blei berdre når eg kom heim. Daniel hadde hengt opp klena som eg trudde han hadde glømt å henge opp! Så det blei eg jo glad for. For eg faktisk fått vasket 3 maskiner med kle etter eg kom heim! Deiligt å ha lite kle igjen å veske! Rekner med det er 2 maskiner igjen no med honkler. 
Daniel overasket meg virklig i dag når eg kom inn i stuen. For eg har tenkt eg sku sjå kor lang tid det kom til å ta før han syntes det var begynt å sjå rotete ut. Og i dag sa han eg synst det er begynt å sjå rotete ut og så begynte han heilt av seg sjølv og ta i maskinen og satte den på! Då blei eg overasket! For eg må jo alltid sei ka han skal gjere før eg fere på jobb.
Eg ser jo ka som må gjerest og det gjere jo sikkert han og. Men eg veit jo det er kjedligt å gjere husarbeid, men det må jo gjeres. Det er jo kjekkere med data! Eg kan sei når eg kommer heim frå jobb så setter eg meg ned med mac'en. Men så har eg vert på jobb eg er sliten etter å ha vert på jobb. Å jobbe på skulen og SFO liker eg jo. Nåken dager er meir slitsome enn andre. Og elevene kerver masse energi. Me må vere pålogget heile tiden. Og det er masse lyder heile tiden. Vertfall på SFO. Siden er ikkje har så stor stillig i år (dette skuleåret) så er eg ikkje så masse på skulen. Men dei timene eg har på skulen er med spess elever. Og så er eg jo på SFO 4 dager i veko. frå klokken 13 - 16. Så når eg kommer heim i fire tiden syntest eg det er godt å sette meg ned med mac'en og sjå litt på serie eller nåke. 

Idag satt eg meg ned å leste litt. Eg er ikkje så glad i å lese bøker. Men etter eg såg filmen skyggejegerene og det ikkje skulle komme fleire filmer av bøkene har eg lest dei bøkene! Eg elsker dei bøkene! Eg har lest bok 1 Demonenes by, bok 2 Den tause byen, bok 3 Glassbyen, Bok 4 De falne englers by.
No leser eg bok 5 De fortapte sjelers by. Og når eg er ferdig med den skal eg lese bok 6 Den himmelske ilds by ! 

Som eg sa i sist innlegg så ser eg jo på serien shadowhunters. Eg liker jo den serien sjølv om eg berre har sett 2 episoder. Men eg elsket filmen. har sett filmen så mangen ganger! (og ja eg veit det er mangen som ikkje likte filmen, men det driter eg i ! EG ELSKET DEN) 
Eg synt det er spennende og sjå filmen i og serien sjølv om eg veit jo ka som kommer til å skje. For boken, filmen og serien er jo ikkje like. Så er jo gøy å sjå korleis dei lager serien og. Eg såg jo filmen mangen ganger før eg leste den fyste boken.  Men boken var jo spennende sjølv om eg hadde sett filmen. For det er jo ikkje alt som er i filmen som står i boken. Og så er jo ikkje alt i serien heller og så lager dei jo det alltid litt annreledes enn korleis det står i boken. Så eg synst vertfall det skal bli spennende å sjå korleis denne serien kommer til å bli.
Men eg savner virklig Jamie Campbell Bower (jace) som spelte i filmen! 

Jace (Jamie Campbell Bower) and (Lily Collins) in Screen Gems' fantasy-action THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES.(dette blei berre et rote innlegg og eg sa sikker ting oppigjen fleire ganger, men det blei berre et fort skrevet innlegg. Sikkert masse skrivefeil og.)


- V i v i a n <3 -

  • Dato:21.01.2016
  • Klokken:23:54
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits